‘s-Hertogenbosch, 18 februari 2020 – Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAP Partner Awards is Acorel uitgeroepen tot SAP Customer Experience Partner van het Jaar. Acorel is voor het derde jaar op rij een van de best presterende SAP partners van 2019.

 

Transformatie van klanten staat voorop 

De jury was lovend over de rol van Acorel als partner van bedrijven die hun customer experience willen transformeren. “Klanten zijn erg te spreken over de samenwerking met Acorel. De oplossingen van Acorel worden breed gedragen in organisaties en leveren tastbare resultaten op. Acorel heeft verschillende innovatieve implementaties en Proof of Concepts succesvol afgerond, waardoor ze een groot aantal referenten aan zich binden.”

“Daarnaast blijft Acorel vooroplopen met investeringen binnen het SAP CX portfolio. In het afgelopen jaar ontwikkelde Acorel als enige partner drie gekwalificeerde SAP CX partner packages.”

 

Waardering van klanten 

Taco Schallenberg, CEO van Acorel, is dankbaar voor de erkenning van SAP. “Onze focus ligt op het succes van de klant. Hoe wij dat doen? Door hun uitdagingen en doelen goed te begrijpen en te vertalen naar concrete oplossingen en veranderingen in hun organisatie. Wij zijn blij dat onze klanten dat ook waarderen. En we zijn trots dat dit voor het derde jaar op rij resulteert in deze eretitel als SAP Customer Experience Partner van het Jaar.”

 

Monic van Aarle (SAP) over Acorel

Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem SAP Nederland

Monic van Aarle overhandigde Acorel de award. “We hebben een divers en uniek partnerecosysteem. Acorel is het voorbeeld van een partner die alles weet over customer experience. Een expert op hun vakgebied met een sterke focus op klantsucces. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij deze award voor de derde keer op rij winnen.”