Woerden, 27 oktober 2020 – AllSolutions is sinds 1 juni 2020 officieel geassocieerd lid van de Vereniging Verticaal Transport (VVT). De leverancier van online bedrijfssoftware en de brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in het verticaal transport hebben de komende anderhalf jaar een gezamenlijk doel: de sector helpen verder te professionaliseren.

 

AllSolutions richt zich met online bedrijfssoftware op bedrijven die verticaal transport verhuren, verkopen en onderhouden. Sinds 1 juni 2020 is AllSolutions als enige IT-partij geassocieerd lid van de VVT. Het lidmaatschap stelt AllSolutions en de brancheorganisatie in staat om enerzijds kennis en ervaring over de sector uit te wisselen en anderzijds de aangesloten bedrijven te helpen bij het verder digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. 

 

Leden helpen met digitalisering

“Onze sector bestaat voornamelijk uit mkb-bedrijven”, stelt Lion Verhagen, Directeur van de Vereniging Verticaal Transport. “Op dit moment zien we dat veel bedrijven moeite hebben om de digitalisering bij te benen. Als brancheorganisatie willen we onze leden helpen om de snelle digitale ontwikkelingen te omarmen. Met een partner als AllSolutions, die zich specialiseert in onze sector, geven we onze leden niet alleen toegang tot de nodige kennis en ervaring op het gebied van digitalisering, maar bieden we ze ook een 1-op-1 toepasbare oplossing.” 

 

Bijdragen aan veilig en vakbekwaam werken

“In de VVT hebben we een thought leader gevonden op het gebied van verticaal transport”, stelt Corné Suikerbuik, Business Development Manager bij AllSolutions. “Het partnership met deze organisatie geeft ons ruimte om de branche verder te onderzoeken, beter te benaderen en te ontdekken waar de sector echt behoefte aan heeft. Op die manier zorgen we er samen met de VVT voor dat de bedrijven in deze branche eenvoudiger en efficiënter kunnen werken, bijvoorbeeld op het gebied van overzichtelijk plannen. Maar daarnaast helpen we ze ook veilig en vakbekwaam te opereren door risico’s te beheersen, te voldoen aan wet- en regelgeving en het altijd kunnen aantonen van certificeringen van materieel en medewerkers.” 

 

Algemene ledenvergadering is startschot

AllSolutions is de komende anderhalf jaar een geassocieerd lid van de VVT, maar beide partijen gaan uit van een langdurigere samenwerking. Het eerste wapenfeit vindt plaats in het najaar. “Begin november krijgen we een podium op de algemene ledenvergadering van de VVT”, vertelt Suikerbuik. “Dat is slechts het begin van ons streven om de aanpakkers in deze branche vooruit te helpen.”