VeertienElf Media
Kraaivenstraat 38-15
5048AB Tilburg
The Netherlands

T. +31 (0)13 5452423

 

Met de bus of de trein
VeertienElf Media is gevestigd op bedrijventerrein Kraaiven en is met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Als u Station Tilburg aan de rechterkant uitloopt, is er een busstation. Daar pakt u lijnbus 1 richting Noord. Deze vertrekt elke tien minuten. U stapt uit bij het TweeSteden Ziekenhuis (de vierde halte) en loopt rechtdoor het bruggetje over. Dit is de Kraaivenstraat. U vindt VEM meteen aan uw rechterkant, vrijwel aan het kanaal.

 

Met de auto, uit de richting Utrecht
U rijdt over de A2 naar ’s-Hertogenbosch. Ga bij knooppunt Empel de A59 op richting Waalwijk. Na 21 kilometer neemt u de afslag Waalwijk richting Tilburg (N261). U slaat bij de stoplichten rechtsaf. Na 13 kilometer slaat u rechtsaf de Zevenheuvelenweg op, daarna meteen linksaf de Kraaivenstraat in. VEM bevindt zich aan het einde van de Kraaivenstraat aan uw linkerkant. Net voor het bruggetje.

 

Met de auto, uit de richting Eindhoven
Neem de A2/E25 richting ’s-Hertogenbosch. Bij het knooppunt Batadorp neemt u de A58/E312 richting Tilburg. Na 23 kilometer verlaat u de autosnelweg en neemt u de afslag Hilvarenbeek. Ga na 450 meter rechtsaf op de Kempenbaan richting Tilburg. Na 5 kilometer neemt u op de rotonde de eerst afslag (Midden-Brabantweg). Sla na 900 meter linksaf de Zevenheuvelenweg op. Sla daarna meteen linksaf de Kraaivenstraat in. VEM bevindt zich aan het einde van de Kraaivenstraat aan uw linkerkant. Net voor het bruggetje.

 

Met de auto, uit de richting Breda
U neemt de A27 richting Antwerpen. Na 3,2 kilometer volgt u bij knooppunt Sint Annabosch de A58/E312 richting Eindhoven/Tilburg. Na 17 kilometer neemt u de afslag Goirle (afslag 11) richting Tilburg. Sla na 400 meter rechtsaf de Blaakweg op richting Tilburg. Rijd na 700 meter de oprit van de N630 op richting Tilburg. Neem na 3,8 kilometer op de rotonde de tweede afslag (Midden-Brabantweg). Sla na 900 meter linksaf de Zevenheuvelenweg op. Sla daarna meteen linksaf de Kraaivenstraat in. VEM bevindt zich aan het einde van de Kraaivenstraat aan uw linkerkant. Net voor het bruggetje.

 

Parkeren
Er zijn voldoende (extreem ruime) parkeerplekken aanwezig aan de andere kant van het complex.