Merk

Wie ben je? Waar sta je voor? Waarom doe je wat je doet? Wij vangen jouw merk in woorden en beelden.

Golden Circle

Wij gebruiken de Golden Circle van Simon Sinek graag als uitgangspunt bij het denken over merkidentiteit.

Storytelling

Verhalen van klanten, medewerkers en toeleveranciers brengen jouw identiteit tot leven. Wij halen die verhalen op.

CONTENT

Blog

Geef jouw identiteit inhoud met blogs over zaken waar je écht verstand van hebt. Wij schrijven jouw blogs, op basis van een interview of bestaande tekst.

Klantverhaal

Er is geen betere reclame dan een enthousiaste klant. Daarom helpen wij jou bij het maken van geweldige customer reference stories.

Webtekst

Fijne teksten die helemaal aansluiten bij jouw identiteit. Lekker leesbaar. In de juiste tone of voice. En ook nog eens goed vindbaar. Wij maken ze voor je.

Persbericht

Laat onze journalistieke roots in jouw voordeel werken! Wij schrijven jouw persbericht en verspreiden het via ons eigen systeem onder de juiste mensen.

Eindredactie

Redigeren is een vak. Doe jij het voorwerk? Dan zorgen onze ervaren copywriters voor een tekst die staat als een huis en leest als een trein.

Artikel

Wil je een goed artikel plaatsen, bijvoorbeeld in een vakblad? Onze tekstschrijvers helpen je bij het schrijven van een lekker leesbaar en journalistiek verhaal.

Whitepaper

Een goede whitepaper brengt jou op een andere, meer inhoudeljke manier in gesprek met (potentiële) klanten. Als jij voor de kennis zorgt, doen wij de rest.

Podcast

Sommige content leent zich beter voor audio. Daarom gaan steeds meer organisaties aan de slag met podcasts: waardevolle informatie die je kunt beluisteren, in plaats van lezen.

Animatie

Bewegend beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom maken wij originele animaties. Van idee en script tot tekenen en monteren.

Infographic

Met één goede infographic kun je heel veel informatie overbrengen. Wij helpen je graag bij het maken van krachtige, informatieve graphics.

Video

Video heeft de toekomst. Wij weten hoe video werkt. Script, voorbereiding, storyboard, shoot, regie, montage… laat het maar aan ons over.

Kunnen we voor je aan de slag?

VORM

Huisstijl

Jouw bedrijf, merk of label verdient een huisstijl die in één klap duidelijk maakt waar jij voor staat. De juiste beelden. De juiste kleuren. Het juiste font.

Ontwerp

Magazines, advertenties, whitepapers, boeken… VeertienElf Media heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van de meest uiteenlopende middelen.

Fotografie

Wil je een event vastleggen? Heb je foto’s nodig voor jouw magazine? Of verdient jouw website de best mogelijke beelden? Dan staan wij voor jou klaar.

EVENEMENTEN

Creatie

Een goed evenement begint met een goed idee. Wij helpen je bij het bedenken van een geweldig creatief concept.

Organisatie

Wij helpen je bij het regelen van jouw hele event. Het resultaat is een experience die naadloos aansluit bij jouw wensen.

Event reporters

Trek de beleving van jouw event nog dagen door met VEM Event Reporters. Onze reporters vangen jouw event in tekst, beeld en video.