Rob van Outersterp

Senior Tekstschrijver

“Een goed verhaal vertel je met de lezer in gedachten. Dit kan op oneindig veel manieren. Ik zorg voor de manier die bij jou past.”

Ilse Hunink

Art Director / Partner

“Creativiteit komt tot bloei als er beperkingen zijn. Ik vind het een feest om alle kansen en mogelijkheden die een opdracht biedt maximaal te benutten.”

Lynn van Ewijk

Copywriter

“Ik ben nieuwsgierig, creatief en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om een tekst tot leven te laten komen. Ik verdiep me in jouw verhaal en ga samen met jou op zoek naar de passende vertelwijze.”

Thijs Hartveld

Senior Tekstschrijver

“Een vleugje humor, een dosis zakelijkheid of een toefje drama. Een goed verhaal draait om beleving. Aan mij de taak om dat over te brengen!”

Gertjan Harberink

Senior Tekstschrijver / Partner

“Ik help organisaties bij het vertellen van hun verhaal. Soms is een tekstje van tien woorden al genoeg. En soms is er wat meer nodig. Wat wil jij vertellen?”

Bobby

Kantoorhond

“Ik zorg dat het team van VEM elke dag voldoende lichaamsbeweging krijgt. Daarnaast zorg ik voor warmte en gezelligheid. Kom me gerust eens aaien.”

Tekstschrijver gezocht!

Ga aan de slag bij VEM

Ben jij een creatieve tekstschrijver? En lijkt het je ook tof om podcasts, video’s en animaties te maken? Dan ben jij de contentmaker die wij zoeken.
> Bekijk de vacature

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen