TopForce Alliance is het krachtigste en meest complete collectief van gespecialiseerde SAP dienstverleners van Nederland. VeertienElf Media ondersteunt TopForce Alliance op het gebied van PR en communicatie.

De dynamiek van SAP innovaties is groter dan ooit en vereist meer specialismen dan voorheen. Grote consultancybedrijven hebben steeds meer moeite met het onderhouden van die specialismen. Tegelijkertijd groeit het aantal IT-dienstverleners, net als het aantal zelfstandige professionals dat zich via brokers aanbiedt. Het resultaat is fragmentatie. Voor opdrachtgevers is het steeds lastiger om door de bomen het bos te zien.

Daarom is de tijd rijp voor een organisatie die vraag en aanbod op een nieuwe manier bij elkaar te brengt. Een alliantie van marktleidende bedrijven die de omvang, de stabiliteit en het gemak van de Big 5 combineert met de flexibiliteit, de expertise, het innovatievermogen, de betrokkenheid en de kwaliteit van gespecialiseerde niche-spelers. Die organisatie is TopForce Alliance.

Ga voor meer informatie naar www.topforce-alliance.nl