Communicatiebureau VeertienElf Media bestaat op maandag 14/11/2011 precies elf jaar. En wie jarig is trakteert. Daarom verrassen wij deze week elf mensen, afdelingen of organisaties met een lekkere taart.  

Hoe maakten wij de selectie?
De afgelopen week heeft een groot aantal mensen ons laten weten wie er taart verdient. We hebben een heleboel nominaties ontvangen. Soms roerend, soms grappig, soms verdrietig en soms ronduit feestelijk en opbeurend.

Dit zijn de aanvragers met de beste, mooiste en meest roerende motivaties.

 • Saskia gunt Tatio een taart.
  “Omdat ze zomaar mijn zoon aan een baan hebben geholpen terwijl hij geen werkervaring heeft.”
 • Karien gunt Marieke een taart.
  “Voor Mariekes enthousiasme, organisatietalent en gedrevenheid bij de organisatie van de Dag van de Dialoog in Tilburg.”
 • Lia gunt de afdeling Externe Bloedafname Elisabeth Ziekenhuis een taart.
  “Mijn collega’s hebben mij tijdens ziekte en overlijden van mijn man ongelofelijk geholpen met invallen, gaven vrije dagen op en helpen nog steeds op vele verdrietige momenten.”
 • Miriam gunt Linda een taart.
  “Om op haar succesvolle Madrid-event te proosten.”
  Jack, Marijke, Miriam en Cees gunnen Stijn en Vincent een taart.
  “Super, flexibel, enthousiast, meedenken. En omdat HSP de teksten van VeertienElf laat smoelen. Need we say more.”
 • Rene gunt Gerda een taart.
  “Deze mevrouw zet zich altijd in voor de ouderen in Oldeshove. Helaas heeft ze nu het slechte nieuws ontvangen dat haar partner longkanker heeft.”
 • Marèse gunt Francis een taart.
  “Francis is een enthousiaste communicatieprofessional die graag een stapje extra zet voor haar klanten. Daarnaast is zij de alleenstaande moeder van een zoon met spina bifida. De huidige commotie rond het verdwijnen van het PGB raakt Francis diep in haar moederhart. Ik heb enorm veel bewondering voor de manier waarop Francis de zorg voor haar klanten en de zorg voor haar zoon combineert.”
 • Angelique gunt haar collega’s een taart
  “Al jaren weren zij met veel plezier aan ons prachtige magazine.”
 • Ingeborg gunt haar vrienden Shirley en Barry een taart.
  “De beste vrienden die je kunt wensen.”
 • Weija gunt haar lieve vriend Juliaan een taart
  Hij heeft geen dramatische dingen meegemaakt, is niet ernstig ziek of diep ongelukkig. Maar soms maak ik ‘m (een beetje) het leven zuur. (…) En daarom verdient mijn lieve Juliaan een taart. Om mijn nukken en kuren van de afgelopen maand (een beetje) goed te maken.”
 • Peep gunt zijn collega Angelique een taart
  “Angelique verdient een taart als dank voor het enorm goede marketingwerk dat zij de afgelopen jaren heeft verzet en als aanmoediging voor de nieuwe carrière die zij als zelfstandige marketing ondernemer tegemoet gaat.”
 • Saskia gunt haar lieve vriendin Marjolijn een taart.
  “Ze is een alleenstaande moeder en ik merk dat ze het heel zwaar heeft (…) Ik wil haar graag een lach en iets leuks bezorgen.”