Honderdtwintig teksten voor de nieuwe site van Thebe

Reclamebureau Schwung stond voor een behoorlijke uitdaging: het realiseren van een compleet nieuwe website voor zorgorganisatie Thebe. Dat betekende onder meer dat ruim honderdtwintig teksten van de oude website stuk voor stuk grondig herschreven moesten worden. Een grote, bijzondere klus, waarbij Schwung volledig vertrouwde op de expertise van VeertienElf Media. 

Thebe levert binnen 19 gemeenten in Midden- en West-Brabant wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding. Met het landelijke tekort aan zorgprofessionals is het bij Thebe inmiddels ook alle hens aan dek. Mede daardoor wil de Tilburgse thuiszorgorganisatie dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven, waar zij ook wonen. Die visie legde Thebe vast in het document ‘De Bedoeling van Thebe’.

Soepel schrijfproces

Het was vervolgens aan ons om De Bedoeling zo goed en strak mogelijk in de teksten voor de nieuwe website te verwerken. Daarnaast schreven we alle teksten om naar het voor iedereen begrijpelijke taalniveau B1. Daarnaast dienden de teksten ook nog eens zoekmachinevriendelijk geschreven te zijn.

Voor dit intensieve schrijfproces was behoorlijk wat projectmanagement nodig. Opdrachtgever Schwung kon in een handige online tool voortdurend zicht houden op de voortgang van het project en de status van alle teksten.

Werkzaamheden

  • Copy
  • Eindredactie
  • Projectmanagement

Bekijk hier het resultaat

www.thebe.nl