Merk

VeertienElf Media is expert in verhalen. En geen verhaal is zo belangrijk als jouw merkverhaal. Het vertelt waarom jouw organisatie doet wat het doet en wat je uniek maakt. Een sterk merkverhaal is het hart van je organisatie en de basis voor alle content die je maakt.

Aan de slag met jouw merk?

Uitblinken

In een merktraject gaan we samen op zoek naar het geheim van jouw organisatie. Waar ben je nou echt goed in? Welke combinatie van elementen heeft niemand anders? En waar streef je naar in de toekomst?

Merkpersoonlijkheid

Daarnaast brengen we de persoonlijkheid van jouw organisatie aan het licht. Hoe zien mensen jouw merk en welke karaktereigenschappen horen daarbij? Ben je speels of zorgzaam? Een vriend of een autoriteit?

Waarden

Als alles verandert, blijft er één ding over: de reden van je bestaan. Waar geloven jij en je team in? Waarom ga jij iedere dag naar je werk? En waar sta je voor?

Publiek

Vervolgens kijken we voor wie je het nu eigenlijk allemaal doet. En voor wie niet? Oftewel: voor welke doelgroep is jouw merk de beste keuze? En wat kenmerkt die doelgroep?

De essentie

Al deze merkelementen brengen we samen en brengen we terug tot de kern. Dat is de basis van jouw merkverhaal. De essentie van je organisatie. Jouw merk.

Copy

Tekst nodig? Dan ben je bij VeertienElf aan het goede adres. Onze tekstschrijvers geven woorden aan jouw verhaal. Online, offline en alles daartussenin.

Ontdek meer

Audio

Maak jouw content toegankelijker met audio! Vertel je verhaal rechtstreeks in het oor van je doelgroep met een inspirerende podcast of informatief luisterartikel.

Ontdek meer

Video & animatie

Jouw verhaal tot leven brengen? VeertienElf Media helpt je van script tot montage; van papier tot kraakheldere explanimations en overtuigende testimonials.

Ontdek meer

Een greep uit onze klanten

Aan de slag met jouw merk?

Wil jij jouw merk verstevigen? Wij helpen je het verhaal van je organisatie te vertellen. In een merksessie of -traject met jouw collega’s zorgen we voor een herkenbare merkbasis waarop je kunt bouwen.