Audio

Audio gaat perfect samen met andere activiteiten, daarom is het zo populair. Misschien laat je wel de hond uit met een podcast in de oren? Of rijd je naar het werk met een luisterverhaal of audio-artikel op de speakers? Dat maakt audio tot een supereffectief middel. Toch hebben veel organisaties het nog niet opgenomen in hun marketingmix. Een gemiste kans als je het ons vraagt.

Aan de slag met jouw audio?

Om tafel

Ook audio vraagt eerst om een verhaal. Misschien wil je simpelweg een bestaand blog als luisterartikel aanbieden. Of misschien wil je wel een complete branded podcastserie opzetten. Daarom helpen we je eerst jouw idee scherp te krijgen.

Concept en storyline

Als we weten wat je wilt vertellen en aan wie, bedenken we een concept en zetten we een storyline op papier. Die dient als leidraad voor het gesprek, de show of de serie.

Opname audio

De band loopt! We komen langs met professionele apparatuur om de spreker(s) op te nemen. Daarbij kunnen we optreden als host of gespreksleider, maar we kunnen ook alleen de techniek verzorgen.

Audioproductie

Nu maken we van de opname een goed afgewerkte productie. We voegen een herkenbare intro en outro toe, kiezen de beste onderdelen uit de opname, poetsen oneffenheden weg en publiceren jouw podcast op alle kanalen.

Aan de slag met jouw audio?

Wij houden van audio. Dus wil jij jouw verhaal ook in de oren van je doelgroep knopen? Bel of mail ons en wij zorgen voor de luisterervaring die jij wilt, en misschien nog wel beter.

Neem contact met ons op

Klantcase: vijf podcasts over het koersplan van woonstichting Tiwos

Veertienelf Media hielp de Tilburgse woonstichting Tiwos haar koersplan op een concrete en menselijke manier te presenteren in de vijfdelige podcastserie Echt Contact.

 

Lees er meer over in de klantcase

Copy

Tekst nodig? Dan ben je bij VeertienElf aan het goede adres. Onze tekstschrijvers geven woorden aan jouw verhaal. Online, offline en alles daartussenin.

Ontdek meer

Video & animatie

Jouw verhaal tot leven brengen? VeertienElf helpt je van script tot montage; van papier tot kraakheldere explanimations en overtuigende testimonials.

Ontdek meer

Vormgeving

Jouw verhaal verdient een design dat als gegoten zit. Wij ontwerpen de perfecte vorm voor jouw boodschap. Van heldere infographics tot interactieve e-books.

Ontdek meer

Een greep uit onze klanten