Content

Wil je iets complex zo duidelijk mogelijk uitleggen? Wil je jouw doelgroep overtuigen? Of wil je de identiteit van je merk overbrengen? Wat je ook wilt, VeertienElf Media helpt jouw verhaal te vertellen en helpt je de beste vorm te kiezen. In tekst, beeld, geluid of alles samen. Ontdek wat we voor je kunnen doen!

Aan de slag met content?
veertienelfmedia-content-tilburg-communicatieburea

Copy

Alle content vloeit voort uit een verhaal. En dat verhaal vangen wij als geen ander in tekst. Bij VeertienElf Media schrijven we namelijk alles wat los en vast zit. Online, offline en alles daartussenin.

Lees meer over copy

Video & animatie

Voeg een extra dimensie toe aan je verhaal met een video of animatiefilm. We bedenken het concept, schrijven het script en begeleiden de opnames als regisseurs. Dan ben je in één take klaar.

Lees meer over video & animatie

Audio

Hoe vaak heb je ongestoord de aandacht van je doelgroep? Zelden, maar met een podcast of audio-artikel kan het. Wij helpen je met de storyline, opname, productie en verspreiding.

Lees meer over audio

Vormgeving

Bij een goed verhaal hoort een vorm die als gegoten zit. Alleen dan komt je boodschap zo helder en overtuigend mogelijk over. Wij ontwerpen de infographic, illustratie en het magazine of e-book dat jouw verhaal verdient.

Lees meer over vormgeving

Aan de slag met jouw content?

Wij houden van content. Wil je overtuigende copy, video’s, podcasts of graphics met een goed verhaal als basis? Bel of mail ons en we gaan voor je aan het werk!