Vormgeving

Heb je een goed verhaal te vertellen? Wij zorgen ervoor dat je boodschap zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk overkomt, door je verhaal een passende uitstraling en vorm te geven. Denk aan een interactief e-book, een verhelderende infographic, levendige illustratie en een digitaal of papieren magazine. Hoe gaan we daarbij te werk?

Aan de slag met vormgeving?
veertienelfmedia-vormgeving-contentbureau-tilburg

Staat je verhaal al?

Staat je verhaal al als een huis? Dan kunnen we er meteen onze creativiteit op los laten. Weet je al wel wat je wilt vertellen maar nog niet hoe? Dan helpen we je eerst je boodschap te structureren en bij te schaven.

Eerste schets

Welke informatie staat waar? Welke stijl of analogie gebruiken we? En past het in de huisstijl? Dat zie je in de eerste draft. Je krijgt gevoel bij het ontwerp en hebt nog de kans om aanpassingen te doen.

Tot leven

Nu brengen we jouw verhaal tot leven in een eerste volledig opgemaakte versie. Het beeld staat, de stijl klopt, de linkjes werken en je verhaal loopt. We zijn voor 95 procent klaar.

Extra glans

Daarna poetsen we het geheel op voor extra glans. Echte schoonheid zit immers in de details. De laatste oneffenheden verdwijnen en we zetten de puntjes op i. Voor de volle honderd procent tevredenheid.

Aan de slag met jouw vormgeving?

Wij houden van design. Dus heb je beeld of vorm in gedachten? Bel of mail ons en wij zorgen voor het ontwerp dat je wilt, en misschien nog wel beter.

Neem contact met ons op

Copy

Tekst nodig? Dan ben je bij VeertienElf aan het goede adres. Onze tekstschrijvers geven woorden aan jouw verhaal. Online, offline en alles daartussenin.

Ontdek meer

Audio

Maak jouw content toegankelijker met audio! Vertel je verhaal rechtstreeks in het oor van je doelgroep met een inspirerende podcast of informatief luisterartikel.

Ontdek meer

Video & animatie

Jouw verhaal tot leven brengen? VeertienElf helpt je van script tot montage; van papier tot kraakheldere explanimations en overtuigende testimonials.

Ontdek meer

Een greep uit onze klanten