Video en animatie

Video en animatie brengen jouw verhaal tot leven. Of je nu jouw product of dienst wil demonstreren, iets moeilijks simpel wil uitleggen of jouw klanten aan het woord wil laten: met video en animatie grijp je jouw doelgroep bij de lurven. We bedenken en maken indrukwekkende video’s en pakkende animaties om nooit meer te vergeten.

Aan de slag met jouw video?
veertienelfmedia-video-animatie-contentbureau-tilburg

Briefing

Een video of animatie begint bij een goed verhaal. Daarom bespreken we eerst wat jouw ideeën en doelen zijn voor de video. En we bepalen samen wat beter geschikt is: gewone video of animatie?

Wat kost dat?

We bedenken de meest effectieve aanpak voor de productie van je video. Ook stellen we een geschikte videopartner voor. Dat presenteren we allemaal in een overzichtelijke digitale offerte.

Aan het werk!

We halen input op, schrijven een raak script en stemmen dat af met je. Als je wil, nemen we het hele productieproces voor je uit handen: van locatie regelen tot regie.

Vertel je verhaal met video

Tijdens feedbackrondes zorgen we dat de video tot in de puntjes is wat jij wil. Met als resultaat: een flitsende video waarmee je jouw doelgroep om de oren slaat. Zet ‘m op!

Aan de slag met video en animatie?

Wij houden van video. Dus heb je een idee of verhaal in gedachten? Bel of mail ons en wij zorgen dat het precies zo’n video wordt als jij wilt, en misschien nog wel beter.

Neem contact met ons op

Copy

Tekst nodig? Dan ben je bij VeertienElf aan het goede adres. Onze tekstschrijvers geven woorden aan jouw verhaal. Online, offline en alles daartussenin.

Ontdek meer

Audio

Maak jouw content toegankelijker met audio! Vertel je verhaal rechtstreeks in het oor van je doelgroep met een inspirerende podcast of informatief luisterartikel.

Ontdek meer

Vormgeving

Jouw verhaal verdient een design dat als gegoten zit. Wij ontwerpen de perfecte vorm voor jouw boodschap. Van heldere infographics tot interactieve e-books.

Ontdek meer

Een greep uit onze klanten