Artikelen, video’s, webteksten en marketingondersteuning voor Restrain

Dankzij Restrain weten we tegenwoordig alles over aardappels. En dan vooral over kiemremming. Het bedrijf vond namelijk een nieuwe manier uit om aardappels lang in opslag te bewaren, zonder dat ze gaan kiemen. Wij hielpen de nieuwe methode aan de man te brengen afgelopen jaar.

Hoe laat je aardappeltelers op een prettige manier kennismaken met een nieuw antikiemsysteem? Juist nu de methode waarmee de telers al jaren werkten sinds kort verboden is. Dat is de uitdaging van Restrain. Nadat de natuurlijke antikiemmethode van het bedrijf werd goedgekeurd, belandde Restrain in een stroomversnelling. VeertienElf sprong bij en maakte heel uiteenlopende content.

Webcopy en perspromotie

We schreven websiteteksten die de voordelen van Restrain goed naar voren laten komen. Deze teksten dienden als basis voor vertalingen naar maar liefst achttien talen. Daarnaast vestigden we de aandacht op de prestaties die Restrain boekte gedurende het jaar. Dat deden we met persberichten en artikelen in vakbladen. Bijvoorbeeld over Restrains samenwerking met aardappelgigant McCain en nieuwe toelatingen in diverse landen wereldwijd.

Welkomst-e-mails en instructieteksten

Maar we schreven niet alleen promotieteksten. We probeerden nieuwe gebruikers ook meteen een goed gevoel te geven bij het bedrijf. Met warme welkomstmails, een complete videotraining en een handige snelstartgids over het opstarten van het systeem.

“Wij zochten een contentbureau met een volledig scala aan services. Of het nou gaat om video’s, press releases of complete online cursusmodules, VeertienElf levert bij elke vorm van content hoge kwaliteit!”

Thomas van Miert, Marketeer bij Restrain

Onze werkzaamheden

  • Teksten voor de nieuwe website
  • Persberichten over grote nieuwe klanten en producttoelatingen in het buitenland
  • Automatische onboarding e-mails voor het verwelkomen van nieuwe klanten
  • Artikels en advertorials voor diverse vakbladen en -websites
  • Voice-overs en beeldscripts voor online videotrainingen voor nieuwe gebruikers
  • Productpromotievideo over het behandelen van pootaardappelen
  • Snelstartgids die meegeleverd wordt bij het product

Bekijk het resultaat

Website
Video pootgoedaardappelen
Persbericht samenwerking McCain
Online training nieuwe gebruikers
Snelstartgids