Copy

Alles begint bij jouw verhaal. En dat verhaal vangen wij als geen ander in tekst. Of het nu gaat om webteksten, storylines, voice-overs, videoscripts, persberichten of magazines, wij schrijven jouw verhaal kraakhelder op. Moeilijke materie maken we behapbaar en wat droog is sappig. We stellen de juiste vragen, zorgen voor een goede opbouw en maken teksten die zo lekker lopen als een vuurtje.

Aan de slag met jouw copy?

Briefing

Heb je al een compleet uitgewerkt plan of slechts een vaag idee? Vertel het ons! Wij helpen je om je vraag duidelijk te krijgen en bepalen samen in welke vorm we jouw verhaal gieten.

Interview

Moeten we meer input opvragen? Geen probleem. Wij interviewen jouw interne en externe partners en helpen hen hun verhaal zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. Dat doen we door in het hoofd van de lezer of kijker te kruipen en de vragen te stellen die het verhaal bij hen oproept.

Tikken!

Nu mogen we los. We gaan aan de slag met een eerste versie van jouw tekst. We schrijven een pakkend verhaal dat al staat als een huis.

Finetunen

Natuurlijk mag jij nog iets van de tekst vinden. We vragen jou en andere betrokkenen om feedback te geven op de eerste versie. Die feedback verwerken we in de uiteindelijke tekst die alle punten raakt.

Aan de slag met copy?

Wij houden van schrijven. Dus heb je een idee of verhaal in gedachten? Bel of mail ons en wij zorgen dat het precies zo op papier komt als jij wilt, en misschien nog wel beter.

Neem contact met ons op

Video & animatie

Jouw verhaal tot leven brengen? VeertienElf helpt je van script tot montage; van papier tot kraakheldere explanimations en overtuigende testimonials.

Ontdek meer

Audio

Maak jouw content toegankelijker met audio! Vertel je verhaal rechtstreeks in het oor van je doelgroep met een inspirerende podcast of informatief luisterartikel.

Ontdek meer

Vormgeving

Jouw verhaal verdient een design dat als gegoten zit. Wij ontwerpen de perfecte vorm voor jouw boodschap. Van heldere infographics tot interactieve e-books.

Ontdek meer

Een greep uit onze klanten