Klant- en partnerverhalen over uitzendsoftware van Plan4Flex

Het Bossche softwarebedrijf Plan4Flex biedt uitzendbureaus unieke planningssoftware, die ze in het totale uitzendproces ontzorgt. Aan VeertienElf Media de taak om al het moois van Plan4Flex te vatten in treffende klant- en partnerverhalen.

De uitzendsoftware van Plan4Flex kent talloze mogelijkheden. Van een naadloze koppeling tussen de werk-, vervoers- en huisvestigingsplanning tot een tijdbesparende wervingsmodule. Ook werkt Plan4Flex vaak samen met partnerbedrijven, die de uitzendsoftware aanvullen met hun eigen product. Plan4Flex wilde de software en aanvullingen goed voor het voetlicht brengen door middel van inspirerende verhalen van hun klanten. En die toffe uitdaging gingen we maar wat graag aan.

Enthousiaste gesprekken

Na een heldere briefing van Eva Damen, communicatiemedewerker bij Plan4Flex, konden we ons voorbereiden op de interviews met de verschillende uitzendbureaus. Die enthousiaste gesprekken zetten wij vervolgens om in overtuigende klant- en partnerverhalen voor de website van Plan4Flex.

“Bij VEM begrijpen ze de wereld van IT. Ze weten wat er in de markt speelt en welke inhoud de juiste snaar bij de doelgroep raakt. Ze denken mee en zijn makkelijk bereikbaar. Dat maakt de samenwerking erg prettig!”

Eva Damen, Marketing & Communicatie Medewerker bij Plan4Flex

Onze werkzaamheden

  • Interviews afnemen
  • Klant- en partnerverhalen schrijven
  • Afstemming met geïnterviewden en inhoudelijke experts
  • Eindredactie
  • Projectbegeleiding

Bekijk hier enkele verhalen