SAP Nederland brengt partnerbedrijven in beeld met 21 unieke bedrijfsvideo’s

Als je de indrukwekkende lobby van het SAP pand in ’s-Hertogenbosch binnenloopt, valt je oog direct op een gigantische flatscreen. Het is dé plek waar de Bronze, Silver en Gold Partners van SAP Nederland worden voorgesteld. Waar ze zich in anderhalve minuut kunnen profileren. Waar zij hun organisatie extra op de kaart kunnen zetten. Elke dag draait hier een reeks bedrijfsvideo’s. VeertienElf Media maakte de scripts en regisseerde de video’s.

SAP Nederland: “Kunnen jullie ons ondersteunen bij het maken van 21 video’s voor onze partners, in de vorm van scripts, creatieve concepten en regie?” VeertienElf Media: “Kom maar door met de contactgegevens van jullie partners. Dan plannen wij een afspraak in, verzamelen we informatie tijdens een telefonisch interview, schrijven we de scripts, bedenken we het concept, leggen we de tekst ter goedkeuring voor, bespreken we de ideeën met de filmcrew, zorgen we ervoor dat de scripts goed tot hun recht komen tijdens de draaidag en doen we een check op het eindresultaat. Wanneer mogen we beginnen?”

Het resultaat

In ongeveer één jaar tijd maakten we voor elke Bronze, Silver en Gold partner een eigen bedrijfsvideo. De video’s draaien momenteel in het Partner Experience Center bij SAP. De partners zetten hun eigen video tevens in als effectief marketinginstrument op hun website en sociale kanalen.

“Samen met VeertienElf Media hebben wij 21 unieke bedrijfsvideo’s gemaakt voor onze partners. VeertienElf Media heeft ons compleet ontzorgd in het bedenken van creatieve concepten en bij het afstemmen van de content met de partners. Op de filmdagen bewaakten zij het concept en de kwaliteit van de content, en bij de afwerking hielpen zij om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Het resultaat? Kwalitatieve content door van start-to-finish betrokken te zijn. Bedankt VeertienElf Media!”

Mily Verstappen, Projectmanager Partners & SME Marketing, SAP Nederland

Onze werkzaamheden

 • Scripts
  Elke partner wil een unieke boodschap overbrengen. Wij goten hun verhaal in een script voor anderhalve minuut film. En dat 21 keer.
 • Interviews
  We interviewden eerst de medewerkers van de organisaties, en schreven het script op basis van die input.
 • Regie
  Wij bewaakten de inhoud van de video tijdens de draaidag en zorgden ervoor dat het verhaal met volle overtuiging op camera werd verteld.
 • Creatieve ondersteuning
  Samen met videoproductiebedrijf Full Frame bedachten we voor elke video een uniek creatief concept.
 • Projectmanagement
  Het produceren van 21 video’s vraagt om harde deadlines en een goede coördinatie. Dat is wel aan ons besteed.
 • Eindredactie van de video’s
  Wij checkten de eerste versie van de gemonteerde beelden, voordat deze bij de partners werd voorgelegd. Klopt het met het script?

Bekijk enkele voorbeelden

itelligence

 

Planlogic & Translas

 

Magnus & Sanoma