Video Ariba Live Amsterdam 2018


Partnervideo Acorel & Swinkels Breweries


Scripts Schneider Electric


Scripts voor Enexis


Scripts voor Liander


Scripts voor Alliander


Scripts Nederlandse Vereniging voor Technische geneeskunde


Scripts, pre-productie & regie SAP Quality Awards


Script & productie video’s delaware


Scripts X-ICT


Script & productie video’s Nextmoves


Scripts, concept, voorbereiding en regie Catchy Stories, SAP Nederland

Betreft het bedenken, voorbereiden, schrijven en regisseren van tientallen video’s voor SAP Nederland. De video’s zijn allemaal opgenomen tijdens Connect to Innovate, een evenement van SAP en de VNSG dat plaatsvondt in het najaar van 2017 en 2018. 
Catchy Stories 2017 
https://www.youtube.com/watch?v=HpVu5gD3bsc&list=PLpuIc3hpppXt1pWyNsPh194Cw5twqjJ1M


Catchy Stories 2018

https://www.youtube.com/watch?v=VfLHoxJ5ZJA&list=PLWgbP5GLrAZ9vuqnwWrbb2-eyhAzVAaFa


Regie Connecting Questions

Tijdens Connect to Innovate, een groot tweedaags event van SAP dat plaatsvond in oktober 2017, verzorgde VEM de regie van 24 korte filmpjes die tijdens dit event opgenomen en direct gemonteerd werden. De video’s zijn vervolgens direct gepubliceerd op YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=MLxsJIdFoTY&list=PLpuIc3hpppXsgWat4C5xNd6WXPpMy8Vq6&index=2&frags=wn


Ondersteuning SAP Inspiration Days

Een aantal jaren op rij verzorgde SAP diverse Inspiration Days rondom diverse thema’s. De verhalen die sprekers tijdens deze dagen vertelden, zijn allemaal opgenomen. VEM bracht elk verhaal van 20 minuten terug tot een puntige video van 8 minuten. In totaal deden we dat voor enkele tientallen films.


Scripts, Pre-productie en regie SAP Customer Stories

In deze reeks video’s komen SAP partners (en soms hun klanten) aan het woord. VEM verzorgde de volledige voorbereiding van deze shoots. Op basis van uitgebreide interviews schreven we scripts voor elke video. De video’s werden vervolgens tijdens verschillende shoots op locatie bij SAP opgenomen. Onze uitdaging: binnen de beperkingen van elke video een opvallend, klein pareltje maken. In totaal maakten we ruim 35 van dit soort video’s. 


Uiteenlopende scripts voor Full Frame


iPhone video’s Van Haestrechtcollege

Het Van Haestrechtcollege uit Kaatsheuvel wilde iets anders dan de gelikte standaardvideo’s. (Scholier komt aan op school, heeft een geweldige dag, leuke docenten en heel veel vrienden). Daarom kozen we voor een laagdrempelige vorm die vooral echt, authentiek en gemeend moest voelen. We hebben dat gevoel bereikt door de video’s niet te scripten en vooral niet te perfect te maken. Je hoort eu’s en a’s. Soms zit er een verspreking in. Maar zo praten mensen nou eenmaal. Mede dankzij deze video’s (ze zijn ingezet op social media en tijdens de enorm goed bezochte voorlichtingsdag) krijgt het Van Haestrecht voor het eerst sinds jaren weer 4 brugklassen in 2018.  Een team van de school is getraind in het zelf maken van dit soort video’s.

https://veertienelf.nl/kracht-eenvoud-laagdrempelige-videos-haestrechtcollege/